logo new

Over ons

Internet-projecten slim aanpakken, daar staan we voor.


Afbeelding1Marketing Sense is een één-manszaak en werd in 2009 opgericht. Ondertussen werden al heel wat projecten aangepakt en de dienstverlening verder uitgebreid.

Marketing Sense richt zich op zelfstandigen die nog niet actief zijn op internet, en hun eerste stappen willen zetten. In de eerste plaats houdt Marketing Sense zich bezig met het opzetten van sites en webshops. Maar ook voor een voorafgaande marktanalyse, en bepaling van je potentieel, kan je hier terecht.

De ervaring uit een 15-jarige loopbaan in Internationale Marketing en Verkoop, gecombineerd met doelgerichtheid en efficiëntie, zijn de basis van de slimme aanpak waarvoor Marketing Sense staat.

We zijn van mening dat tegenwoordig een goede, professionele website niet teveel hoeft te kosten. Er is immers al veel gemaakt dat kan worden hergebruikt en er zijn tegenwoordig hele krachtige kant-en-klare Content Management Systemen. We zijn geen budgetwebsite bouwers, maar we doen ook niet mee met de grote bureaus en hun megabudgetten.

Daar ergens tussenin ligt Marketing Sense: echte waarde voor je geld.

Neem gerust contact op indien er verdere vragen zijn.

Met vriendelijke groet,

Ulrich Brams